در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

فرمول یا نحوه محاسبه حقوق بیمه بیکاری چگونه است؟ اگر 6 سال در یک شرکت با حقوق وزارت کار و 7 ماه در شرکتی دیگر با حقوق 11 میلیون ریال حق بیمه واریز شده باشد کدامیک ملاک حقوق بیمه بیکاری می باشد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

تجمیع حقوق دو کارگاه بعنوان ملاک محاسبه درصورتی که همزمان حق بیمه هاواریز شده باشد ملاک محاسبه میباشد و میزان 55درصد مبلغ بعنوان بیمه بیکاری تعیین میگردد مشروط براینکه بیمه بیکاری تعلق گرفته کمتر از میزان مزد حداقل نباشد وگرنه همان میزان حداقل مزد بعنوان بیمه بیکاری برقرارمیگردد