در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من خانمی هستم که ده سال و یک ماه سابقه بیمه دارم ولی 3ماه ریختن بیمه ما توسط شرکت عقب تر واریز میشه الان برای بیمه بیکاری که بیرونم کردن برم تا امروز محاسبه میشه یا تا جایی که شرکت بیمه رو ریخته حساب میکنن
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
در حقیقت باید بر اساس مدت کارکرد شما لحاظ بشه اما اگر کارفرما بیمه ماه های آخر رو واریز نکرده باید به اداره کار شکایت کنید و در صورت تأیید کارکرد شما توسط مراجع حل اختلاف اداره کار ، تمین اجتماعی هم تا آخرین روز کارکرد محاسبه میکنه و جزو بدهی کارفرما لحاظ خواهد کرد.