در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
خانمی 40 ساله و متاهل هستم با دو فرزند . هفت سال سابقه بیمه دارم و میانگین حقوق سه ماه آخر 3 میلیون تومان میباشد , مبلغ بیمه بیکاری من چقدر میتواند باشد ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،میزان مقرری بیمه بیکاری بیمه  شده بیکار معادل ۵۵ درصد مزد یا حقوق یا کارمزد وبه ازای هر نفر افراد تحت تکفل به میزان ۱۰ درصد حداقل دستمزد قانون کار  تا حداکثر ۴ نفر اضافه می شو د که  از حداقل دسمتزد  قانون کار کمتر نیست واز ۸۰درصد مزد یا حقوق دریافتی که بر مبنای ان حق بیمه واریز شده  بیشتر نمی باشد .موفق باشید