در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
خانمی 40ساله ومتاهل هستم ,همسرم شغل آزادداردوتحت پوشش هیچ بیمه ای نمیباشد, هفت سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم ودوفرزندذکورم راخودم بیمه کردم, ایادرزمان محاسبه مبلغ بیمه بیکاری دوفرزندم تحت تکفل من به حساب می ایند؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در موقع محاسبه مقرری بیمه بیکاری شما متاهل منظور میشوید و مدت دریافت بیمه بیکاری شما بیشتر خواهد بود ولی مبلغ 10 درصد حداقل دستمزد برای افراد تحت تکفل را دریافت نمی نمایید زیرا به موجب قانون کفالت یعنی تامین معاش و فرزندان شما تحت کفالت پدر میباشند.