در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

میخواستم بپرسم وقتی شخصی تو شرکت کار میکنه حقوق دریافتی فرض ۴ ملیون باشد بیمه بیکاری وقتی بخواد بهش بدن چقد هست ومدت زمان که طول میکشد معوقه حقوق ۵ماهی که بیمه بیکاری تامین اجتماعی نداده چقد است
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

شخص بیکار از تاریخ اخراج 30 روز مهلت دارد که خود را به اداره کار معرفی و درخواست بیمه بیکاری خود را ارائه نماید. و اگر همه شرایط برقراری بیمه بیکاری فراهم باشد، در ماه بعد از صدور حکم اسناد معوقه های شما صادر و پرداخت می گردد.

مبلغ مقرری بیمه بیکاری عبارت از:

55 درصد میانگین دستمزد آخرین 90 روز کارکرد، به اضافه 10 درصد حداقل دستمزد ماهانه برای هر نفر افراد تحت تکفل.