در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
بیمه شده اصلی ، کدام یک از افراد خانواده خود را می تواند تحت پوشش بیمه ای قرار دهد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام به استناد ماده 58 قانون تامین اجتماعی افراد خانواده بیمه شده که از کمک های مقرر در ماده 54 مذکور بهره مند می شوند عبارتند از :

  • همسر بیمه شده
  • فرزندان ذکور تا سن بیست سالگی (19سال تمام) و پس از آن منحصراً درصورتی که به تحصیلات دانشگاهی اشتغال داشته باشند و یا معلول از کارافتاده نیازمند باشند و فرزندان اناث در صورت نداشتن شغل و شوهر
  • شوهر بیمه شده زن درصورتیکه سن وی از 60 سال بیشتر بوده یا اینکه به تشخیص کمیسیونهای پزشکی موضوع ماده 91 قانون مذکور از کارافتاده باشند و معاش آنها توسط بیمه شده تأمین گردد .
  • پدر و مادر درصورتی که سن پدر از 60 و مادر از 55 سال بیشتر بوده یا اینکه به تشخیص کمیسیونهای پزشکی موضوع ماده 91 قانون مذکور از کارافتاده باشند و معاش آنها توسط بیمه شده تأمین و در هر حال به موجب قانون یاد شده مستمری دریافت ندارند.