در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
آیا مادری که در زمان از کار افتادگی فرزندش کارفرمایش محسوب می شده می تواند تحت تکفل همان فرزند قرار گیرد با توجه به اینکه چندین سال است که آن کارگاه تعطیل شده است؟ البته فرزندم بر اثر بیماری فوت کرده است.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شرط اصلی تحت تکفل بودن مادر متوفی این است که در زمان حیات و قبل از فوت  فرزند، کفالت وی به اثبات رسیده باشد.(یعنی این که تامین معاش زندگی مادر به عهده فرزند قبل از فوت باشد).