در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام.بنده 12سال سابقه کار دارم ومتاهل هستم وحقوقی که برای من رد میشود 1650000تومان است چه مدت بیمه بیکاری باچه میزان حقوق به من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

12 سال سابقه شما برابر 144 ماه میباشد البته از این سابقه باید سوابق سربازی ، غرامت دستمزد ایام بیماری و سوابق بیمه بیکاری که قبلا دریافت کرده اید کسر شود و سوابق پرداخت حق بیمه ملاک محاسبه میباشد به هر حال در صورتی که 12 سال سابقه شما کلاً ناشی از پرداخت حق بیمه باشد و در آخرین کارگاه سابقه پرداخت یکسال حق بیمه را داشته باشید چون متاهل هستید حدود 26 ماه به شما مقرری بیمه بیکاری تعلق خواهد گرفت.

روش محاسبه بیمه بیکاری میانگین دستمزد پرداخت حق بیمه شما در 90 روز گذاشته ضربدر 55% میشود و به ازای هر یک از افراد تحت تکفل شما مبلغ 10% حداقل دستمزد سال بیکاری به آن اضافه میشود مشروط باینکه حداکثر از 80 درصد میانگین دستمزد شما بیشتر نشود اما اگر مبلغ محاسبه شده کمتر از حداقل دستمزد ماه باشد تا سقف حداقل دستمزد ماه مقرری بیمه بیکاری ترمیم میگردد.

برای مثال اگر میانگین دستمزد شما 1650000 تومان باشد در 55% ضرب شود مبلغ 907500 تومان میشود و اگر سه نفر عایله داشته باشید حدود مبلغ  333000 تومان اضافه میشود و شما حدود مبلغ 1240000 تومان دریافت می کنید چون این مبلغ از حداقل دستمزد ماه بیشتر است همین مبلغ به شما پرداخت میگردد.