در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام.

حداقل دستمزد من 1.321.000 تومان است. و دریافتی (فیش حقوقی) من 1.637.000 تومان است. متاهل و دارای یک فرزند هستم.
لطفاً بفرمائید مبلغ بیمه بیکاری من چقدر می شود...؟ (مبلغ بفرمائید) ضمناً 22 سال سابقه پرداخت بیمه دارم. با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام میانگین مبلغ واریزی به تامین اجتماعی طی سه ماهه آخر رو محاسبه میکنند که ۵۵درصد آنرا بعنوان بیمه بیکاری میپردازند اما به ازای متاهل بودن دبه تعداد هر نفر تحت تکفل مثل همسر وفرزندتان هرکدام ۱۰درصد اضافه میشود اگر این مبلغ زیر حداقل دستمزد تعیین شده اداره کار بیاید تامین اجتماعی آنرا به حداقل میرساند