در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

پدرم 53 سال سن و 14 سال سابقه دارد. آیا در صورتی که در سن 55 سالگی بیکار شود تا بازنشستگی بیمه بیکاری دریافت میکند؟ و در این صورت آیا 20 سال سابقه اش برای دریافت حداقل حقوق تکمیل خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

در صورتی که سن متقاضی در زمان وقوع بیکاری 55 سال و بیشتر(55 سال تمام) باشد با دارا بودن حداقل 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه و در صورت عدم اشتغال به کار می توانند تا رسیدن به سن بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری بهره مند گردند.