در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام و ادب به محضر اساتيد معزز
خسته نباشيد
بنده شخصى رو براى رضاى خدا در سال 72 به مدت 2 سال بيمه كردم به دليل اينكه شرايط مالى ضعيفى داشت و همسرش بايد عمل جراحى انجام ميداد گرچه ميدونم كه كار اشتباهى كردم .

نهايتا بعد از دو سال ديگه براش بيمه رد نكردم . ايشون حتى يك دقيقه فعاليت در كارگاه من نداشته .

 حاليه ايشون رفته و ادعا كرده 10 سال كارگر من بوده و اداره كار بازرس فرستاده و بازرس هم بدون هيچگونه تحقيقى تاييد كرده كه ايشون 10 سال كار كرده .

الان هيئت حل اختلاف به صرف 2 سال بيمه و گزارش مبهم بازرس بنده رو محكوم به كليه مزايا و بيمه 10 سال كرده .
سوال بنده اينه آيا به صرف 2 سال بيمه و گزارش بازرس ميتونسته اين حكم رو بده ؟
من چطور ثابت كنم كارگر من نبوده ؟
بى نهايت ممنونم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

از مدارک مورد استناد به اشتغال کارگر در کارگاه ، واریز حق بیمه می باشد و در صورتیکه کارگر مدرک دیگری نداشته باشد مطابق با ماده 93 آئین دادرسی کار ، مراجع حل اختلاف بازرس به محل کار کارگر اعزام می نمایند و بر اساس نظر بازرس مبادرت به صدور رای می نماید. در صورتیکه رای توسط هیات حل اختلاف صادر گردیده باشد بمدت 3 ماه فرصت اعتراض در دیوان عدالت اداری دارید و در صورتیکه دیوان عدالت اداری مدارک و مستندات شما را تائید نماید و در صورتیکه دستور توقف عملیات اجرایی نماید ، پرونده شما برای رسیدگی به شعبات همعرض اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی جهت بررسی مجدد ارجاع خواهد نمود.