در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
با سلام
من حدود دو سال در کارواشي با حقوق ساعتي کم بدون بيمه و مزايا مشغول کار بودم.

در هنگام دريافت حقوق اخر ماه کارفرما از ما يک امضا اجباري به عنوان اجاره کننده پمپ اب و جاروبرقي مي گرفت و ما را پيمانکار معرفي مي کرد .

 ما براي دريافت حقوق چاره اي جز امضا زدن نداشتيم.

به قانون شکايت کرديم مي گويند شما پيمانکار بوديد نه کارگر چون امضا زديد.
شاهد هم قبول نمي کنيم در اداره کار . ايا راهي جلوي ما هست
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی مراجعه و موضوع را مطرح کنید. اصالت با اشتغال است. چنانچه بازرس تامین اجتماعی اشتغال شما تایید نماید، کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه است.
در خصوص هیات تشخیص و رسیدگی به شکایت کارگران، یکی از ندارک قابل استناد، گزارش بازرس کار از محل کار است.