در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
کارفرما ما به تفاوت حقوق واقعی ما را با اداره کار مساعده دریافتی می نوشت و به زور امضا می گرفت .

این در حالی است که مساعده دریافتی دروغین از حقوق خودمان بسیار بیشتر میشد.

ایا راهی برای اثبات امضا و دروغین است
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میفرمایید که کارفرما مابالتفاوت دستمزد شمارا مساعده درج میکردن  اینکه مساعده بیشتراز دستمزد دریافتی شما میباشد با این تفاسیر شما اگر بخواین بیاین بیرون باید کلی مبلغ به کارفرما بدهکار باشید  واین یعنی دروغ کارفرما پس شما میتوانید به اداره دادخواست داده ودرهییت تقاضای بازرسی تحقیقی نموده وبازرس حتما متوجه این موضوع شده وومتذکر خواهند شد ..ایمانی