در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
مدارک لازم برای تشکیل پرونده خسارت حریق (بیمه بدنه اتومبیل)؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
1- تصویر مصدق صورت‌جلسه یگان انتظامی محل وقوع حادثه.

2- اصل نامه و گزارش کارشناسی بررسی علت وقوع حادثه صادره از سوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی.

3- اصل گزارش سازمان هواشناسی، در صورت وقوع طوفان.

4- اصل گزارش مؤسسه ژئوفیزیک، در صورت وقوع زلزله.

5- تصویر و اصل بیمه‌نامه‌های شخص ثالث و بدنه اتومبیل.(در صورت معدوم نشدن)

6- تصویر و اصل گواهینامه راننده یا مالک اتومبیل. (در صورت معدوم نشدن)

7- تصویر و اصل کارت مشخصات و شناسنامه مالکیت خودرو. (در صورت معدوم نشدن)

8- فاکتورهای لوازم تعویضی و تصویر برگ گارانتی خودرو.

9- در صورتی که حریق عمدی باشد، تصویر مصدق اوراق بازجویی و دادخواست تنظیم شده در یگان انتظامی و مرجع قضایی علیه عاملان وقوع حریق.

10- تنظیم نیابت قضایی و تکمیل فرم واگذاری حقوق بیمه‌گذار به شرکت بیمه برای واگذاری کلیه حقوق قانونی.