در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده خسارت‌های عمدی؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
1- تصویر مصدق صورت‌جلسه کلانتری یا پاسگاه انتظامی محل حادثه.

2- اصل نامه گزارش کارشناس آتش‌نشانی مبنی بر تعیین علت حریق (در صورت آتش سوزی) یا نظریه کارشناسان رسمی دادگستری مبنی بر تعیین علت تامه حادثه

3- تصویر و اصل بیمه‌نامه بدنه اتومبیل.

4- تصویر و اصل بیمه‌نامه شخص ثالث خودرو بیمه شده.

5- تصویر و اصل گواهینامه راننده یا مالک اتومبیل.

6- تصویر کارت مشخصات و شناسنامه مالکیت خودرو بیمه‌شده.

7- اصل فاکتور لوازم تعویضی.

8- ارائه دادخواست به مراجع قضایی علیه عامل يا عاملان حادثه و عدم سازش و مصالحه با آنان.

9- تکمیل و امضای فرم واگذاری حقوق قانونی مالک و بیمه‌گذار به شرکت بیمه برای پیگیری موضوع و بازیافت خسارت پرداختی از عاملان حادثه.