در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
مدارک لازم برای اعلام سرقت و پرداخت خسارت از محل بیمه بدنه اتومبیل؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
1- صورت‌جلسه پلیس، مبنی بر سرقت کلی خودرو یا سرقت لوازم.

2- اصل و كپي بيمه‌نامه‌های بدنه و شخص ثالث خودرو (در صورت سرقت نشدن).

3- اصل و كپي كارت و سند خودرو (در صورت سرقت نشدن).

4- ارائه معرفي‌نامه از شركت‌هاي ليزينگ در صورت خريد اقساطي خودرو.

5- ارائه اصل و تصوير اسناد مالكيت وسيله نقليه (سند و فاكتور فروش کارخانه- برگ سبز گمركي براي خودروهاي وارداتي- كارت مشخصات- شناسنامه مالكيت- اسناد فروش وکالتی و قطعي).

6- ارائه اصل و تصوير اوراق شناسایي بيمه‌گذار (كارت ملي- شناسنامه– گواهينامه)، در صورت مفقود نشدن.

7- ارائه اصل يا تصوير برابر با اصل شده گزارش مقامات انتظامی، اوراق بازجویی، مکاتبات پلیس آگاهی، اجرائيات و شماره‌گذاري (با ذکر كلاسه آگاهي).

8- ارائه گواهي عدم خلافي و مفاصا حساب شهرداري تا پايان سال اعلام سرقت خودرو. (سرقت كلي)

9- ارائه استعلام عدم كشف پليس آگاهي. (جزئي و كلي)

10- گواهی پرداخت ماليات (برای خودروهای وانت بار، نیسان بار و کامیون‌ها). (سرقت كلي)

11- ارائه اصل كارت هوشمند سوخت و اصل گواهي ابطال كارت هوشمند سوخت. (سرقت كلي)

12- ارائه سوئيچ‌های خودرو (اصل و يدك همراه با رمزهای آن). (سرقت كلي)

13- تعيين ارزش خودرو توسط كارشناس بيمه، با حضور بيمه‌گذار. (سرقت كلي)

14- انتقال سند مالکیت خودرو به نام شركت بيمه ذی‌ربط. (سرقت كلي)

15- ارائه نیابت قضایی (در دفاتر اسناد رسمی جهت اجرائي اصل جانشيني).

16- فاکتور لوازم مسروقه (در صورت وقوع سرقت جزئی).

17- دریافت خسارت از شرکت بیمه، بعد از کسر فرانشیز و سایر کسورات قانونی.