در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
درصورت سرقت كلي خودرو، بیمه‌گر طي چه مدت مي‌بايست خسارت بیمه‌گذار (ذینفع) را بپردازد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
(ماده 22 آئین‌نامه 71 شورای عالی بیمه مصوب23/03/1391 (حمایت از حقوق بیمه گذاران، بیمه شدگان و صاحبان حقوق آنها))

از زمان اعلام خسارت و تشکیل پرونده در شرکت بیمه، استناد به بند الف ماده19 آئين‌نامه 53 شوراي عالي بيمه مصوب 09/12/1384(شرح قوانین اشاره شده در سوال47)، چنان‌چه خودرو کشف نگردد طي مدت شصت روز (دو ماه) از زمان سرقت، خسارت پس از انتقال سند و تکمیل مدارک طبق سوال 51 قابل پرداخت خواهد بود و شرکت‌های بیمه مکلفند پس از قبول خسارت و گذشت مدت زمان 60 روز و تکمیل مدارک، حداکثر طی مدت 15 روز خسارت را پرداخت نمایند.