در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
مراحل اداره جهت خارج نموده خودرو از پاركينگ، پس از كشف خودرو؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
1- در صورت کشف خودرو در حوزه انتظامی هر منطقه‌ای که باشد، از طرف آن یگان، با مالباخته تماس گرفته می‌شود.

2- بعد از مراجعه مالباخته به مرکز پلیس، مالک خودرو به پارکینگ و پلیس آگاهی معرفی می‌گردد.

3- در پلیس آگاهی، می‌بایست شماره موتور و شماره شاسی خودرو تطبیق داده شود. این موضوع، طی نامه کتبی پلیس آگاهی به کانون کارشناسان رسمی دادگستری، جهت بررسی و تطبیق موارد درخواستی، صورت می‌گیرد.

در صورتی که شماره شاسی و شماره موتور اتومبیل مخدوش گردیده باشد، پلیس آگاهی، طی نامه رسمی، درخواست حک مجدد شماره شاسی و شماره موتور صحیح خودرو را به پلیس راهور ناجا ارسال می‌نماید.

4- در صورت مخدوش نبودن شماره موتور و شماره شاسی خودرو، اتومبیل مسروقه کشف شده از لیست سیاه سیستم پلیس آگاهی خارج می‌شود و مراتب، طی نامه رسمی به پلیس راهور ناجا برای اعطای مجدد پلاک خودرو، اعلام می‌گردد.

5- شماره پلاک خودرو می‌بایست از لیست سیاه سیستم پلیس راهور خارج شود و پس از دریافت گواهی عدم خلافی و پرداخت هزینه پارکینگ، مالک خودرو به واحد ترخیص پلیس راهور معرفی می‌شود.

6- مالک خودرو، با در دست داشتن اصل سند خودرو، بیمه‌نامه و گواهینامه رانندگی خود، به پارکینگ جهت تحویل خودرو، مراجعه می‌نماید.

لازم به ذكر است چنان‌چه خودرو توسط يگان ديگر كشف و ضبظ شده باشد لازم است طي مراحل نيابت جهت انتقال پرونده از يگان محل تشكيل پرونده به محل كشف به مراحل فوق اضافه گردد.(طبق رويه قضائي و انتظامي استان‌هاي بزرگ)