در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
آيا ارائه کروکی جهت پرداخت خسارت بیمه بدنه اتومبیل الزامي مي‌باشد ؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
(نامه شماره 13022/205مورخ 10/07/1392 بیمه مرکزی در خصوص ماده 18 قانون بیمه شخص ثالث در بیمه بدنه)

رسیدگی به خسارت‌هاي مرتبط به تصادفات در بیمه بدنه اتومبیل، به دو صورت، انجام می‌شود:

1- چنان‌چه بابت تصادف، كروكي ترسيم شده باشد(سازشي يا غير سازشي)، مبلغ تعیین شده توسط کارشناس و ارزیاب خسارت شرکت بیمه، تا سقف سرمايه بيمه‌نامه (البته با در نظر گرفتن ارزش واقعي خودروی بیمه شده) در وجه ذینفع قابل پرداخت است.

2- اگر فاقد کروکی پلیس باشند، حداکثر تا سقف تعهد خسارت‌های بدون کروکی، به ذينع بيمه پرداخت خواهد شد. (مبلغ تعهد خسارت‌هاي بدون كروكي در هر شركت بيمه متغيير بوده و رويه يكساني بين تمامي شركت‌ها وجود ندارد).

هنگام فروش بيمه بدنه پيشنهاد مي‌گردد سقف تعهد پرداخت خسارت‌هاي بدون كروكي به اطلاع بيمه‌گذار برسد تا در هنگام خسارت با مشكلي از قبيل تنش‌هاي ايجاد شده از سوي بيمه‌گذار مبني بر بي اطلاعي از مبلغ تعهد بدون كروكي مواجه نشويد همچنين هرچه مبلغ سقف تعهد خسارت بدون كروكي بالاتر باشد يك امتياز براي آن شركت محسوب خواهد شد.