در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
مراحل اعلام خسارت حریق خودرو به علت نقص فنی یا ایجاد آتش‌سوزی عمدی توسط دیگران؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)

در صورت حریق هرگونه وسیله نقلیه سریعاً با عوامل 125 و 110 تماس حاصل نمائید که بصورت معمول پس از وقوع حادثه شدید عوامل آتش‌نشانی از طريق اپراتور پليس110 آگاه گرديده و در صحنه حضور یافته و اقدام به اطفاء حریق و امداد می‌نمایند.

پس از اطفاء حریق، کارشناسان آتش‌نشانی و عوامل کلانتری منطقه هر کدام بصورت جداگانه اقدام به تهیه گزارش و صورت برداری از صحنه حادثه می‌نمایند، در صورتی که زيان‌ديده دارای بیمه‌نامه بدنه باشد، پس از اعلام و تشکیل پرونده در شركت بيمه، دو نامه بصورت جداگانه از سوی بیمه جهت دریافت مدارک از کلانتری و نتیجه کارشناس آتش‌نشانی صادر می‌گردد، با ارائه مدارك ذكر شده طبق سوال قبل پرونده تکمیل گردیده و خسارت آمده پرداخت می‌باشد.

لازم به ذكر است نتيجه بررسي‌هاي صورت گرفته توسط كارشناس آتش نشاني در تعيين علت تامه حادثه بسيار موثر خواهد بود همچنين پرداخت خسارت در حريق بسته به كلي يا جزئي بودن خسارت بلافاصله پس از تكميل اوراق صورت خواهد گرفت.

فرآیند اعلام خودرو که آتش گرفته به شرکت بیمه و آتش نشانی برای دریافت خسارت

1- تماس با سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی (تلفن 125).

2- تماس با پلیس 110.

3- اطفاء حریق و جدا نمودن کلیه اتصالات باتری خودرو.

4- تهیه صورت‌جلسه حریق خودرو توسط عوامل پلیس 110.

5- تهیه گزارش علت وقوع آتش‌سوزی توسط سازمان آتش‌نشانی.

6- اعلام خسارت به شرکت بیمه و تشکیل پرونده، حداکثر ظرف مدت پنج روز از تاریخ وقوع حادثه یا اطلاع بیمه‌گذار.

7- دریافت مدارک و مستندات مورد نیاز شرکت بیمه.

8- مراجعه بیمه گذار به کلانتری یا پاسگاه انتظامی محل وقوع حادثه و تنظیم شکایت علیه عامل آتش‌سوزی و حریق. (در خسارت‌هاي عمدي)

9- تقدیم دادخواست توسط بیمه گذار علیه عامل وقوع حادثه به مراجع قضایی.(در خسارت‌هاي عمدي)

10- پیگیری موضوع تا أخذ نتیجه مطلوب.

11- پرداخت خسارت طی مدت 15 روز پس از تشکیل پرونده.