در بیمه آتش سوزی توسط
باسلام.پیرومشاوره های قبلی.نظربه اینکه حادثه انفجار وآتشسوزی درمنزلم درکل حدودزیر۵ثانیه اتفاق افتاد.وچون تخریب ساختمانی نداشت.وفقط خودم مورد سوختگی قرارگرفته بودم ودرآن شرایط حضور آتش نشانی راضروری نمیدانستم.لذاسریعاخودرابه بیمارستان‌ رسانده وپس از اقدامات اولیه به بیمارستان‌ سوانح سوختگی اهواز اعزام شده وپس ازحدود۲۰روز بعد ازترخیص ازبیمارستان  جهت اطلاع ازروندبیمه به شرکت گازشهرستان شوشتر مراجعه نمودم.لاکن ریاست محترم این شرکت باقاطعیت گفتند بیمه صرفابه غرامت ساختمانی تعلق میگیردوربطی به پرداخت دیه ندارد.لذانظربه اعتماد به شفاف گویی مسؤولین ازادامه پیگری منصرف گشتم.تااینکه پس ازحدود یک سال طی آشنائی باسایت بیدبرگ ومشاوره باکارشناسان محترم به حقوق ازدس رفته خودواقف شده وپس از مراجعه به شرکت گازوادعای مجدد.ریاست محترم اول منکرحضوربنده ومشورت باایشان شدند.ولی درنهایت ضمن معرفی بنده به بیمه البرز.قیدکردندبه دلیل عدم گزارش آتش نشانی وگذشت حدود یک سال ازثانحه امکان کارشناسی وجودندارد.حال استدعا دارم ضمن راهنمایی بفرماییدآیابیمه به چنین مکاتبه ای پاسخ مثبت میدهد یاخیر.باتشکرسردارآبادی
1 پاسخ
توسط (8,730 امتیاز)
با سلام

ببینید مدیریت محترم اداره گاز درست گفته چون بیمه آتش سوزی خسارت اموال را میپردازد و ربطی به بیمه اشخاص ندارد اگر شما بیمه حوادث داشتید(سالانه 30هزار تومان) یا بیمه عمر وبازنشستگی (سالانه از 200هزارتومان به بالا) خسارت جانی به شما تعلق میگرفت .