در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
من27 سال سابقه کار دارم و در حال حاضر شرکت نامه عدم نیاز بنده را امضا کرده و میخواهم از بیمه و حقوق بیکار استفاده  3 سال دارم تا بازنشستگی

 1- آیا هر سال به من افزایش حقوق سالیانه اضافه میشود یا خیر؟

2-  نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی براساس آخرین پایه حقوق همین 3 سال با افزایش های سالیانه آن خواهد بود یا خیر؟

باتشکر
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
1)افزایش حقوق به هر میزان بر روی حقوق شما نیز اعمال خواهد شد.2)میانگین 2سال آخر مبنای بازنشستگی قرار خواهد گرفت.