در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (1,290 امتیاز)
کارگری به دلیل اتهام وارده از سوی کارفرما و شکایت از وی در مراجع قضایی در بازداشت به سر می‌برد و از این رو کار فرما ۵۰ درصد حقوق اورا برای تامین معاش به خانواده اش به صورت علی الحساب پرداخت می‌کند اگر توقیف چنین کارگری برای سال آتی ادامه پیدا کند آیا ۵۰ درصد علی الحساب پرداختی مشمول افزایش موضوع سال جدید مصوب شورای عالی کار قرار می‌گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

در مواردی که خانواده کارگر در اجرای تبصره ماده 18 قانون کار از 50 درصد حقوق ماهیانه وی به طور علی  الحساب استفاده می‌کند با توجه به علی الحساب بودن مبلغ پرداختی تأثیر افزایش های مزدی ناشی از مصوبات شورای عالی کار روی حقوق کارگر و مالا اثر آن در مبلغ 50 درصد علی الحساب پرداختی به خانواده او با توافق کارفرما انجام خواهد شد.