در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و احترام
اینجانب رئیس گروه برون سپاری شرکت توزیع برق شیراز هستم . اولا از زحمات شما بسیار متشکرم.
سوالی دارم.
در شرکت ما برای حقوق و مزایای کارگران پیمانکاری شرکتهای طرف قراداد فهرست بهایی تهیه شده است و تمامی موارد حقوقی پیش بینی شده و برای پیمانکار لازم الاجراست.
در سال قبل به طور تخمینی رتبه 6 برای برخی از کارگان اتفاتقات و تعمیرات در  نظرگرفته شده بوده است.
در افزایش سالانه 96 14.5 % به حقوق مبنا اضافه شده است و سایر ایتم های حقوق نیز طبق قانون کار افزایش یافته اند.

با افزایش 14.5% حقوق مبنا مبلغ حقوق مبنا به رتبه کمتر از 6 طبق جدول حقوق نزول کرده است.
آیا این مورد غیر قانونی است؟ و برای مثال لازم است حقوق مبنای کارگران مذکور بر اساس رتبه 6 یا 7 باشد؟

ضمنا شرکت های پیمانکاری طرح طبقه بندی مشاغل ندارند و رتبه 6 نیز صرفا تخمین بوده است و آمار درستی نداشته ایم .

2. در افزایش سال 96 با توجه به اینکه با کارگران در انتهای سال 95 تصفیه حساب شده است و سنوات خود را دریافت نموده اند آیا لازم بوده است که پایه سنوات برای کارگران در فهرست بهای حقوقی پیش بینی شود؟ در حال حاضر پیش بینی نشده است.

تشکر بسیار
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
با توجه به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل ، بایستی ضریب افزایش سالیانه را برای مزد سال گذشته در نظر گرفته شود. پایه سنواتی را هم می توانید بر مبنای 1700 تومان اضافه کنید. البته تسویه حساب با کارگران مانع محاسبه پایه سنواتی نمی شود.