در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
با سلام یکی از پرسنل در سال 94 دستمزد روزانه 356،666 بود که در سال 95 برای ایشان افزایش در نظر نگرفتیم و همان356666 بود حالا جریمه شدیم میخواستم بدونم این جریمه شامل کدام قانون می باشددر حالی که بیشتر از حداقل دستمزد می باشد
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه کارگر مورد نظر دارای قرارداد بوده و نسبت به تسویه قرارداد ایشان در پایان قرارداد اقدام نموده اید ، میتوانید قرارداد جدید را مانند قرارداد قبلی منعقد نموده و نسبت به واریز بیمه ایشان اقدام نمائید.