در بازنشستگی و مستمری توسط (430 امتیاز)
سلام

كسي كه سابقه پرداخت بيمه تامين اجتماعي به صورت اختياري رو داره با حداقل حقوق،وقتي بعد چند سال در جايي مشغول به كار بشه و حقوقش خيلي بيشتر از اون حداقل حقوقي كه براش فيش واريز ميكرد باشه،بايد دوباره چيزي به سازمان پرداخت كنه  واسه اون سال هاي اول سابقه بيمه يا كه خير نيازي نيست و تاثيري نداره و فرد با همان شرايط و حقوقي كه براي ديگران در نظر گرفته ميشه بازنشست ميشه؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

نه نیازی به پرداخت وجه دیگری نیست . البته با توجه  به سال پرداخت حق بیمه اجباری و در صورتیکه در سال های آخر باشد ممکن است در تائید لیست دچار مشکل گردید.

با تشکر