در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
امسال مدرک کارشناسی مرتبط با شغل خود را به شرکت ارائه دادم طبق قانون کار چقدر یا چند درصد باید حقوق من افزایش پیدا بکند؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در خصوص ارائه مدرک تحصیلی در مقاطع بالاتر ، هیچگونه پیش بینی در قانون کار نشده است و صرفا شرکت مورد نظر می بایست حداقل حقوق قانونی را رعایت و پرداخت نماید و ارائه مدرک تحصیلی بالاتر و افزایش حقوق و مزایا بر اساس توافق طرفین صورت میگیرد.