در قانون کار و قرارداد کار توسط
طبق قانون کار، در زمان استخدام، مدرک تحصیلی چه تاثیری (افزایش یا ضریب) بر روی پایه حقوق دارد؟ دیپلم، کارشناسی، کارشناسی ارشد.
آیا به نوع قرار داد نیز ربط دارد؟ مثلا در قرارداد مدت موقت، برای تمام پایه های تحصیلی پایه حقوق برابر با حداقل حقوق ماهیانه (8,121,660 ریال در سال 95) در نظر گرفته می شود؟

و طبق کدام بند قانون؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
درشرکتهایی که طرح طبقه بندی مشاغل وجود دارد تمامی مشاغل و شرایط احراز پست و شغل تدوین شده و مدرک تحصیلی نیز جزو عوامل تاثیرگذار و امتیاز آور برای تعیین گروه و حقوق می باشد . در سایر شرکتها براساس عرف واشل حقوقی شرکت تعیین حقوق میشود منوط به اینکه از حداقل حقوق قانونی کمتر نباشد .

موفق باشید