در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-850 امتیاز)

سلام

باتوجه به افزایش حداقل حقوق در سال 98 و راکدی بازار و ناتوانی در پرداخت حقوق آیا امکان دارد برخی کارگران را قبل از اتمام زمان قرارداد تعدیل و تسویه کرد ؟

سوال دوم:

در صورت داشتن قرارداد با کارگران و ناتوانی برای ادامه کار برای تعطیلی کارگاه چه اقداماتی باید انجام داد تا جریمه نشویم ؟

1 پاسخ
توسط (24,930 امتیاز)
سلام

به استناد ماده ۲۵ قانون کار هیچ یک از طرفین به تنهایی حق فسخ یکجانبه قرارداد کاد را ندارند مگر با توفق طرف مقابل یا برابرقانون وداشتن عذر موجه به تشخیص مراجع حل اختلاف قانون کار موضوع فصل نهم قانون کار