در جریمه و بدهی بیمه توسط
کارفرما چهار سال بیمه منو نداده با جریمه چقدر میشه ؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام همکارا مشابه این سوال رو جواب دادن ولی شما اول باید از طریق اداره کار اقدام کنید و رای بگیرید برای اینکه این چهار سال یا 48 ماه بیمه شما باید رای شود (چون بدون رای اداره کار بیمه اصلا قبول نمیکنه)

بعد زمانی که حکم گرفتید کارفرما برای هرماه باید 30 درصد دوبرابر پایه حقوقی که اداره کار قبول داره پرداخت کند