در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من مدت ۶ماه در یک کارگاه ساختمانی کار کردم ولی بیمه برای من پرداخت نشده

میزان جریمه پرداخت نکردن برای هر ماه چقدر است

درصورت اثبات این جریمه (پول)رو به من میدهند یا به حساب بیمه برای احیای سابقه بیمه

ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

شما بیان نکردید کارگاه ساختمانی به چه صورت شاغل بوده اید ؟ آیا کارگاه پیمانکاری بوده یا نه ؟
به هر حال کارگران ساختمانی روز مزد در وفق قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی سال ۵۴ بیمه حوادث ناشی از کار میباشند.
چنانچه کارگاه پیمانکاری بوده باید با کارفرما در مورد وضعیت بیمه تواقق میکردید و با توجه به پروژه ای بودن پیگیری سخت تر میباشد و امکان اثبات وجود نخواهد داشت.
در صورتی که کارگاه پینانکاری نباشد مارفرما موظف میباشد وفق ماده ۲۸ و ۳۹ قانون تامین اجتماعی لیست حق بیمه شما را ارائه میداد و در صورت عدم ارائه لیست شما نی توانید از طریق اداره کار و یا تامین اجتماعی از کارفرما شکایت نمایید