در جریمه و بدهی بیمه توسط
من از دادگاه حکم قطعی و لازم الاجرا برای پرداخت تقریباً پنج سال حق بیمه گرفتم، مبلغ جریمه ای که کارفرما باید به سازمان تامین اجتماعی بپردازد چقدر است؟
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

سلام
کارفرما برای هرماه باید 30 درصد دوبرابر پایه حقوقی که اداره کار قبول داره پرداخت کند

یعنی اگه پایه 1 میلیونی تایید شده باشه برای هرماه میشه 600هزار تومان و برای "تقریباً پنج سال" یا همون 60 ماه میشه حدود 36میلیون تومان ناقابل