در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.

در خصوص پاسخ قبلی شما که فرمودید : درصد دوبرابر پایه حقوق  بعنوان حق بیمه سنوات گذشته محاسبه و دریافت میشود ; میخواستم بدونم مستندات موجود که با توجه به آنها ، این مقدار حق بیمه برآورد و محاسبه میشود چیست؟ ( مستنداتی از قبیل قوانین، مقررات، آیین نامه، بخشنامه ، دستورالعمل یا ... )

 و آیا راهی برای کاهش این میزان وجود دارد؟

با سپاس از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
وفق ماده 40 قانون تامین اجتماعی و بخشنامه 12 جدید درآمد سازمان تامین اجتماعی با توجه به اختیارات قوانین و مقررات حاکم بر سازمان ، سازمان تامین اجتماعی می تواند بین حداقل و حداکثر دستمزد و یا میانگین حدقل و حداکثر مبلغی را بعنوان محاسبه حق بیمه ایام گذشته منظور نماید لیکن طبق توافق انجام شده جهت جلوگیری از اعتراض های بعدی دو برابر حداقل دستمزد مبنای محاسبه قرار می گیرد و کارفرمایان می توانند به مبلغ مورد نظر اعتراض نموده تا موضوع در هیاتهای تشخیص مطالبات بررسی گردد.