در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام

کارفرما به بهانه نبودن آیین نامه حق جذب پرداختش رو بعد سالها قطع کرده

شرکت دارای طبقه بندی هست

ضمنا هیئت تشخیص رای به پرداخت داده و الان در مرحله حل اختلافه

آیابه دلیل  نداشتن آیین نامه  ممکنه  هیئت حل اختلاف رای به عدم پرداخت بده  ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.عدم آیین نامه انضباطی در محل کار تاثیرو ارتباطی در پرداخت حقوق ومزایا ندارد.و دو موضوع جدا از هم هستند.ضمن آنکه کارفرما حق ندارد،به بهانه های واهی حقوق ومزایا را پرداخت نکند.