در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

بنده بمدت 7 سال هست که در یک شرکت تولیدی در شغل ریاست بخشی از شرکت مشغول به کار می باشم. و دارای حکم کارگزینی و از پرسنل رسمی می باشم. در روز جاری مدیریت شرکت اینجانب را از سمت خود برداشت.

بنده در حکم کارگزینی مدت هفت سال هست که علاوه بر حقوق ثابت، مزایای تحت عنوان حق جذب - مهارت فنی - تفاوت تطبیق و سرپرستی دریافت می کنم. آیا طبق قانون ایشان می تواند این مزایا را حذف و یا کاهش دهد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

کاهش حقوق و مزایا چنانچه ناشی از تنزل در پست سازمانی باشد ؛ (با توجه به اختیارات کافرما قانونی است) ولی اگر کاهش حقوق و مزایا و عنوان شغلی ناشی از تنزل در عنوان شغلی باشد غیر قانونی بوده است.