در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
از اول دی ماه سال 90 تا آخر خرداد 97 در یک موسسه رسانه ای معتبر کار کردم. ولی بیمه نشدم و قرارداد کار هم به صوصو ساعتی و پروژه ای بود. الان به خاطر کمبود بودجه من و چند تا از همکارام رو تعدیل کردن. من از همون سال اول خودم بیمه واریز کردم و حدود 6 سال سابقه بیمه مشاغل آزاد دارم. ولی الان دنبال حق و حقوق ضایع شده م هستم. میخام ببینم چه کاری میشه کرد. ممنون میشم جواب بدین
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

به اداره کار منطقه خود مراجعه و در هیات های تشخیص و حل اختلاف در خواست حقوق و مزایا و بیمه معوقه خود را ارائه نمائید.