در قانون کار و قرارداد کار توسط
باسلام بعداز20سال سوابق كاري درسازمانهاي دولتي وخصوصي بزرگ به درخواست مديريكي ازشركتهاي دولتي ازكارقبلي استعفا داده  باشركت مذكوربامديريت اين فرد قرارداددائم امضا نمودم وقبل ازامضا تمام شرط وشروطم را قبول كردمانند انتقال سنوات خدمتي . وحقوق ومزايا وپست. ولي بعدازدوسال حالا باتحريك عده اي اين مديرزيرقولش زده ودستوراصلاح آنرا داده بود فقط موضوع قرارداد دائم به قوت خود باقي است وتمام اختيارات درقراردادجديد دردست كارفرما مي باشدوباخواهش و زور تهديد به اخراج ناچارا امضاء كردم البته به غيرازبنده چند نفرديگرهم مشابه من هستند.آيا درصورت بروز مشكل مي شود ازطريق قانون كاراقدامي انجام داد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
تعهدات خارج از ضوابط و مقررات قابل اعمال پیگیری نمیباشد اما اگر قراردادتان دایم باشد امکان اخراج و تعدیل شما از سوی کارفرما وجود ندارد