در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام روشهای پرداخت حق بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد رو میخواستم ممنون از راهنمایی تون
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

در بيمه هاي عمر و تامين اتيه پاسارگاد ٥ روش پرداخت وجود دارد:

ماهانه

سه ماهه

شش ماهه

سالانه

يكجا

نكته:

روش يكجا سپرده گذاري هم نام دارد كه با پرل پرداختي شما همانند سپرده بانكي برخورد مي شود و توصيه ميشود براي اعضا خانواده و كودكان از اين روش استفاده كنيد.

براي سرپرست از روش هاي ديگر.

بيمه نامه بك كار بلند مدت است، لذا روشي را انتخاب كنيد كه با ان راحت باشيد و در صورت وقوع هر اتفاقي بتوانيد ان را پرداخت كنيد كه معرق نشود و از پوشش خارج نشويد.

عرف بيمه هاي عمر ساليانه هست و نسبت مدت زماني هم كه به ان سود تعلق مي گيرد با روش هاي ديگر ماهانه، سه ماهه، و شش ماهه بيشتر است و بيمه ما به تفاوت زودتر ريختن حق بيمه را براي اندوخته شما حساب مي كند.