در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام بعضی از دوستان میگن بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد سود 25% پرداخت میکنه ولی سود اعلام شده ازطرف شرکت درسال 91و92 ، 20درصد و در سال 93  ،22 درصد بوده چرا اطلاعات غلط به دیگران میدید ؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

اگر امكان معرفي دوستاني كه اطلاعات غلط به شما داده اند را به صورت خصوصي اعلام فرماييد تا پيگيري لازم به عمل ايد و كد نمايندگيشان غير فعال گردد.

در ضمن اطلاعات شما در رابطه با سود ها صحيح مي باشد و سود ٢٥٪‏ غلط مي باشد.