در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام
آیا از اول شهریور 95 که سودقطعی کم شده تغییرات در بیمه نامه ازجمله: افزایش درصد افزایشی ،افزایش مبلغ حق بیمه و افزودن سرمایه برای بیمه های قدیمی که با سود بالاتر قرارداد بستن تغییرات امکان پذیر هست؟؟؟ و میتوان درصد را بالاتر برد یا مبلغ سرمایه افزود؟
بنده بیمه عمر پاسارگاد دارم ولی شنیده ها حاکی از این است امکان تغییرات برای بیمه های قدیمی وجود ندارد ممنون میشوم صحت این امر را اعلام کنید.
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز تعیین سود تضمینی ربطی به نحوه پرداخت شما ندارد
سود تضمینی حداقل سودیست که از طرف بیمه مرکزی تعیین شده و شرکتهای بیمه را مجاب میکند که کمتر از این مبلغ پرداخت نکنند
شما تا پایان قرداد در هر سالی میتوانید هر تغییری را روی بیمه نامه عمر خود اعمال فرمایید