در سایر توسط (170 امتیاز)
با سلام خدمت  همه. خسته نباشید.

 من مزاحم شدم که دقیقا درباره خدمات بیمه عمر پاسارگاد و تعرفه های جدید پوشش های بیمه عمر پاسارگاد. و سودهای تضمینی .سودهای مشارکت در منافع. و سود بازخریدی. و تعرفه ها . نرخ های جدید هزینه های پزشکی و بیمارستانی .وتکمیل درمانی.و....رو بدونم.

چون گیج شدم و از هر کسی و هر سایتی .کانالی میپرسم و تحقیق میکنم. همشون متفاوت هستن.البته پوشش ها و سودها.و نرخ ها وتعرفه های کارت sos وتکمیل درمانی باید ثابت باشه و تغییری نکنه.

ازوقتی که نرخ سود فنی عوض شده .بکلی ودقیقا نمیدونم به مشتری ها چی بگم. چون من آدم قانونی هستم نمیتونم ازخودم مطالبی درباره بیمه عمر و خدماتش مشاوره بدم.اعتبار خیلی مهمه.

  ببخشید اگه مطالب وسوالهام .نوشته هام زیاد و گنگ هستن. با تشکر از تمام کارکنان بید برگ و بیمه پاسارگاد و تمام بیمه ها.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

‌دوست و همکار عزیز سلام،وقت بخیر.

معمولا همکارانی مثل شما،در ابتدای کار یک مشاور و راهنما دارند.

ممکن است که شما با یک نماینده جنرال همکاری کنین،و یا مانند خیلی از همکاران عزیزمون با یک مدیر ارشد،و به تبع اون،با یک مدیر فروش.

پیشنهاد من بعنوان یک همکار اینه که آموزشهای اولیه لازم رو آن استادان باید به شما بدهند،و شما کارتون رو باید از اطرافیان،دوستان و همکاران شروع کنین.

قوانین و پوشش های بیمه پاسارگاد،همه دارای یک دستورالعمل بوده و در هیچ کجای ایران با هم فرقی ندارند.

پس اگر از طریق این عزیزان به نتیجه دلخواه رسیدید که خیلی هم عالی است.

اگر به نتیجه نرسیدید،در صورت تمایل هر روز، بین ساعات ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ با من تماسی داشته باشید تا هر آنچه اطلاعات مورد نیاز شماست و من میدانم،با کمال میل در اختیارتون قرار بدم.

موفق و پیروز باشید.

با بیمه نامه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.