در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام
پیرو جواب شما که فرمودید تا پایان قرارداد در هرسالی میتوانید هر تغییری را روی بیمه انجام داد
گفته ها از نمایندگان پاسارگاد گویای این است که بخشنامه ای در تاریخ 3/6/95 امده است . که صدور الحاقیه برای بیمه های با تاریخ قبل از 95/6/1 به شرح ذیل نیز مقدور نخواهد بود:
1افزایش حق بیمه
2افزایش درصد حق بیمه
3واریز سپرده جدید یا افزایش سپرده قبلی
بدیهی است سایر موارد امکان صدور الحاقیه براساس شرایط قبلی مهیا خواهد بود.
حال برای شخصی مثل بنده که چندسالی اقساط عقب افتاده داشته الحاقیه زدم که افزایش درصد حق بیمه صفر شود تا بتوانم اقساطم را بروز کنم تکلیف چیست که بخواهم مجدد درصد افزایشی را بروی بیمه نامه داشته باشم .همانطور که هنگام ثبت نام بیمه عمر گفته شده هرگونه تغییر در طول دوره قرارداد امکان پذیر است حال با این بخشنامه تکلیف چیست؟؟؟؟
 باتشکر
در اینجا امکان ارسال فایل تصویر مقدور نبود تا برایتان بخشنامه را بگذارم .
2 پاسخ
توسط
با سلام.

از آنجایی که اعمال سودهای جدید بخشنامه شده از بیمه مرکزیست، و اگر شما بخواهید برای بیمه نامه خود که با سود های تضمینی قبلی صادر شده است، باید مقدار اضافه شده را با سودهای جدید محاسبه کنند. لذا این امکان در سیستم اتوماسیون و حسابداری بیمه ها امکان پذیر نیست.

راهکاری که به شما پیشنهاد می کنم، این است بیمه نامه ای که را دارید به روز کنید و معوقاتتان را پرداخت کنید، و با همان منوال قدیم ادامه دهید و اگر احتیاج به افزایش دارید، مقدار اضافه شده را در بیمه نامه جدید تهیه نمایید با یک تفاوت.

البته بهتون پیشنهاد می دم که بیمه نامه قبلی رو تمام پوشش ها را حذف کنید و در بیمه نامه جدید اعمال کنید که هم سابقه شما که از چندین سال قبل هست با تضمین های بالاتر حفظ شود و سود بیشتری ببرید و هم از پوشش های جدید استفاده کنید.
توسط (13,980 امتیاز)

با سلام.

از آنجایی که اعمال سودهای جدید بخشنامه شده از بیمه مرکزیست، و اگر شما بخواهید برای بیمه نامه خود که با سود های تضمینی قبلی صادر شده است، باید مقدار اضافه شده را با سودهای جدید محاسبه کنند. لذا این امکان در سیستم اتوماسیون و حسابداری بیمه ها امکان پذیر نیست.

راهکاری که به شما پیشنهاد می کنم، این است بیمه نامه ای که را دارید به روز کنید و معوقاتتان را پرداخت کنید، و با همان منوال قدیم ادامه دهید و اگر احتیاج به افزایش دارید، مقدار اضافه شده را در بیمه نامه جدید تهیه نمایید با یک تفاوت.

البته بهتون پیشنهاد می دم که بیمه نامه قبلی رو تمام پوشش ها را حذف کنید و در بیمه نامه جدید اعمال کنید که هم سابقه شما که از چندین سال قبل هست با تضمین های بالاتر حفظ شود و سود بیشتری ببرید و هم از پوشش های جدید استفاده کنید.