در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام دوستان
من خودمو بیمه عمر پاسارگاد کردم و بعد از پرداخت قسط اول که به صورت سه ماهه پرداخت کردم حالا قصد فسخ قرارداد دارم
در صورت فسخ قراردهد آیا مبلغی پرداختی ک هنوز به سر رسیدشون نرسیده بهم برگشت داده میشه؟
1 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام
در ابتدا اینکه سعی کنید بازخرید نکنید چون شما یک بیمه کامل رو در اختیار دارید چون بیمه عمر یک فرصت خوب است .
ولی در صورت بازخرید زیر ۶ ماه هیچ مبلغی پرداخت نمیشه بعد از شش ماه نصف مبلغ و نزدیک به ۷ سال نزدیک به مبلغ و بعد از ۷ سال مبلغ و سود.