در سایر توسط
سلام، شوهرم مرا بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد نموده است،آیا بدون اطلاع من میتواند بیمه ام را فسخ کند؟ و در اینصورت  حق بیمه هایی که پرداخت کرده چه میشود؟  آیا به خودش پس میدهند یا به من؟ و اینکه چه اختیارات دیگری برای بیمه من دارد؟و من هیچ اختیاری برای بیمه ام نخواهم داشت؟
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)

بهترین پاسخ
درود
خیلی خوب هست که این بیمه نامه رو دارید،تبریک میگم،مطمئنا همسر شما مورد اعتمادتون هست که شما قبول کردید براتون انجام بده،اما از نظر قانون بیمه عمر بخواید اطلاعات داشته باشید
بیمه گذار که حق بیمه را پرداخت میکند تمام اختیارات را دارد و بیمه شده که شما هستید فقط پوشش های بیمه ای خدای نکرده لازم بود به شما تعلق میگیرد.شما برای اطمینان بیمه نامه را بررسی کنید که آیا بیمه گذار را خودش زده یا هر دو شما هستید و ایشان فقط حق بیمه را واریز میکند؟
موفق باشید.