در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
من با یک خودرو تصادف کردم
و طرف مقصر بوده است
ولی از دادن خسارت و امدن به بیمه اجتناب میکند
من به دادگاه شکایت کردم
دادگاه حق یا من داده است و کارشناس دادگستری هم ماشین را دیده است
ولی فرایند زمان بر هست
من تصمیم به فروش ماشینم دارم
ایا میتوانم بدون کارشناسی بیمه آنرا بفروشم بیمه هم هرچی میرم ماشین را کارشناسی نمیکنند
اگر بفروشم خسارت من چی میشود
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام ، دوست عزیز در خصوص تصادفات رانندگی و استفاده از بیمه شخص ثالث، شرکت بیمه موظف است  وقتی شما برای تشکیل پرونده مراجعه میکنید، به شرط کامل بودن مدارک،پرونده را تشکیل داده و اقدامات لازم جهت بازدید از خودرو به عمل آورد. بر اساس دستورالعمل های شرکت های بیمه، همگی از این رویه پیروی مینمایند بنابراین احتمالا مدارک شما برای تشکیل پرونده کامل نیست. مراحل پرداخت خسارت نیز اصلا زمانبر نبوده و حداکثر طی سه الی چهار روز اداری پرداخت خسارت صورت میگیرد.