در دیه و بیمه خودرو توسط
اظهار نظر بیمه در مورد دیه پدر من این بوده 70 درصد مقصر پدرم بوده 30 درصد کارفرما...اگه اعتراض کنیم چقد طول می کشه تا رای صادر بشه و آیا بهتر نیست به همین اظهار نظر بیمه کفایت کنیم یا بهش اعتراض کنیم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
میتوانید در خواست کارشناسی سه نفر را اعلام نمایید و نسبت به درصد قصور طرفین موارد را اصلاح نمایید پیگیری از طریق مراجع قضایی انتفاع بیشتری را میتواند در بر داشته باشد روند بررسی بر اساس نوع و مراحل پیگیری دارای اطاله دادرسی خواهد بود