در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام چندی پیش با خودرو وانت در محور اباده تصادف کردم و مقصر بودم و بعداز انجام کارهای قانونی و پرونده سازی جهت بیمه کارشناس بیمه تایین خسارت کرد و سقف بیمه من دو برابر هزینه خودرو بود .حال شخص اسیب دیده به من میگوید که بیمه کم است و شکایت دارم و از ارزش ماشین من کم شده لازم به تذکر است که خودرو فوق وانت پیکان 91 میباشد لطفا راهنمایی فرمایید .متشکرم
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

متاسفانه در بیمه ، آیمی به نام کاهش ارزش خودرو وجود ندارد. در ضمن خودروی مدل 91 بر اساس قانون، مستهلک شده و بر اساس قانون مبلغ بالایی به ایشان تعلق نخواهد گرفت. بهرصورت پرداخت کاهش ارزش خودرو با مقصر حادثه بوده و بیمه تعهدی در قبال این مورد ندارد.