در سایر توسط
ارزیاب خسارت بیمه کیست ؟ از چه کجا اجازه فعالیت دارد؟
1 پاسخ
توسط
ارزیاب خسارت بیمه شخص حقیقی یا حقوقی مستقلی است که دارای پروانه فعالیت از بیمه مرکزی بوده و مجاز به بررسی و تحقیق در مورد علت بروز حادثه و تحقق خسارت، تعیین مقدار خسارت و تشخیص میزان تعهد بیمه گر طبق شرایط بیمه نامه و مذاکره برای تعدیل و تسویه خسارت بیمه ای می باشد.

موسسه بیمه و بیمه گذار می توانند ارزیاب خسارت بیمه ای مرضی الطرفین و حدود اختیارات وی را تعیین نمایند. در این صورت بیمه گر موظف است مشخصات ارزیاب منتخب و حدود اختیارات وی را در شرایط بیمه نامه درج نماید.

همچنین ارزیاب خسارت بیمه ای برای ارزیابی خسارت موظف به انعقاد قرارداد کتبی با موسسه بیمه و یا بیمه گذار می باشد، به عبارت دیگر هر کدام از طرفین قرارداد بیمه –بیمه گر و بیمه گذار– در موارد لازم می توانند ارزیاب مورد قبول خود را انتخاب نموده و طی قراردادی وی را برای ارزیابی خسارت معرفی نمایند.

برای آشنایی بیشتر با ارزیابان خسارت بیمه ای و به منظور مطالعه آیین نامه شماره 85 و همچنین ملاحظه فهرست ارزیابان دارای مجوز فعالیت از بیمه مرکزی می توانید به سایت بیمه مرکزی مراجعه نمایید.