در سایر توسط
ارزیاب خسارت چه کاری انجام میده ؟ آیا چیز جدایی از شرکت بیمه هست ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
ازریاب خسارت شخصی است حقیقی که میتواند در قالب موسسه و بصورت حقوقی فعالیت نماید و وظایف وی بررسی و ارزیابی خسارت میباشد و همانند کارشناس رسمی دادگستری اظهار نظر نماید

ارزیابان خسارت پس از طی فرآیند آموزشی در پزوهشکده بیمه در آزمون مربوطه شرکت و پس از قبولی پروانه رسمی خود را از بیمه مرکزی دریافت مینمایند

جهت آگاهی بیشتر به سایت بیمه مرکزی و یا پزوهشکده بیمه مراجعه فرمایید