در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
با سلام
ماشین من که در کنار خیابان پارک بوده از محل سپر عقب سمت شاگرد مورد تصادف قرار گرفته است و چراغ عقب و سپر آسیب دیده است.
کارشناس تعیین خسارت میگوید که چون سمت دیگر سپر خط و خش دارد فقط 30% مبلغ سپر را پرداخت میکنیم
و برای تعویض سپر و چراغ و رنگ وصافکاری 1.800 در نظر گرفته است
و من باید چیزی در حددو میلیون از خودم هزینه کنم
میخواستم بپرسم این امکان دارد که از یک قعطه 2.4 میلیونی فقط بیمه 700 آن ا بدهد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام
خیر همچین موردی وجود ندارد میتوانید به بازرسی بیمه مراجعه کنید و درخواست تعمیر ماشین رو به عهده خود بیمه بگذارید تا خود شرکت بیمه با مبلغ 700 هزار تومن اگر میتواند درست کند